Wist u dat Dawsonrentals ook koel- en vriescellen verkoopt? Bezoek onze verkoop-website

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis

Dawsongroup heeft een jarenlange ervaring in de verhuurindustrie, hetgeen heeft geleid tot een winstgevend en financieel gezonde organisatie die op duurzaamheid en totstandkoming van een lange termijnrelatie met onze cliënten is gericht.

Al onze producten zijn ontworpen en gebouwd met de uiteindelijke gebruiker in gedachten. Veilig en eenvoudig te bedienen en er wordt voldaan aan alle huidige en mogelijk te verwachten wettelijke vereisten, zoals levensmiddelen-, veiligheids-, hygiënische- en gezondheids-voorschriften. Aanvullende kenmerken zijn de milieuvriendelijkheid, de beperkte geluidshinder en –als extra voordeel- de lage bedrijfskosten.

Onze reputatie is gebaseerd op service, een essentieel onderdeel van onze verhuuractiviteiten. Vanaf de levering tot aan het ophalen zullen onze vakbekwame verkoop- en operationele medewerkers er op toezien, dat onze producten worden begeleid en onderhouden op het hoogste niveau.

Wij zullen er voor zorg dragen, dat ons materiaal aan al uw wensen voldoet. Bovendien zullen onze medewerkers u op de standplaats uitvoerig informeren en instrueren over de werkwijze en de eenvoudige bediening van onze producten.

Dawsongroup levert een snelle en professionele service, met een minimum oponthoud voor uw bedrijf. Ons uitgebreide service- en onderhoudspakket heeft u totale zekerheid. Onze hulplijn wordt bemand door eigen personeel, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.