Wist u dat Dawsonrentals ook koel- en vriescellen verkoopt? Bezoek onze verkoop-website

Een koelcel kopen?

Dat kan, maar heeft u huren al eens overwogen?

Bij een tekort aan uw koel- en vriescapaciteit heeft u de keuze uit een tweetal opties. Enerzijds kunt u ervoor kiezen om een koelcel te kopen, maar anderzijds is het huren van een koelcel wellicht veel interessanter. Het succes van een koelcel huren in plaats van kopen, komt uit het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Hier is het huren van bedrijfsmateriaal namelijk de normaalste zaak van de wereld.

Het huren van een koelcel is dus vaak veel voordeliger, dan wanneer u gelijk besluit om een koelcel te gaan kopen. Want wie weet is uw tekort aan capaciteit wel van korte duur? Met name in de huidige economische omstandigheden, die verre van stabiel zijn, kan het huren van koelruimte veel voordeliger zijn. Daarnaast biedt huren nog vele andere voordelen ten opzichte van kopen.

Penguin

Toch een koelcel kopen?

Wilt u toch liever een koelcel kopen? Ook dan bent u bij Dawsonrentals aan het juiste adres. Bij ons kunt u zowel nieuwe als tweedehands modellen aanschaffen. Voor het kopen van een koelcel verwijzen we u graag door naar onze andere website: www.dawsonrentals-verkoop.nl.

Liever door ons gebeld worden?

Wij nemen graag contact met u op om uw vragen te beantwoorden.