Catering product
Catering

Catering

Onze koeloplossingen in de catering hebben vaak één belangrijk doel: piekmomenten ondersteunen. Zowel voor het opslag als transport bieden we daarvoor kostenbesparende mogelijkheden. Onze units zijn energiezuinig, makkelijk te plaatsen en daarmee uiterst geschikt voor een capaciteitsuitbreiding in een korte periode.

Conform de vraag vanuit deze branche voldoen de cellen en trailers aan de HACCP- en BRC-normering. We bieden deze oplossingen zowel voor koel- als vriesopslag en kunnen de ondernemer van klein tot groot van alle koelgemakken voorzien. Daarbij profiteert u natuurlijk van onze knowhow van de horecasector, zo behoren een bindrails om uw karren vast te zetten en een laadklep tot de standaarduitvoering bij de trailers in deze branche.

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke (mobiele) oplossing past het best bij mijn unieke situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Ben je nog onbekend met termen als: shockvriezer, tempereercel of koeloplegger maar wel op zoek naar een oplossing om jouw goederen koel of warm te houden? Gebruik dan onze keuzehulp zodat je alle rust alle oplossingen kunt vergelijken. Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het beste past bij jouw situatie.

Offerte aanvragen